Indiferent dacă este vorba de mirosul de pin, de sunetul spargerii valurilor de mal sau de sentimentul de a merge desculț prin iarbă, natura are o putere unică de a ne calma și de a ne împrospăta mintea. În Japonia, este binecunoscută practica băilor în pădure – oamenii se conectează din nou la natură prin petrecerea timpului liber în pădure, iar acest lucru face chiar parte din programul național japonez de sănătate. Deși nu există nici un substitut pentru o adâncă inspirație și expirație a aerului din mijlocul naturii, putem aduce acasă câteva din beneficiile naturii, adăugând în interior atingerea sa . Iată câteva modalități de a vă revigora simțurile, de a vă ușura mintea și de a armoniza interiorul.

Secretul verdeții

Plantele în interiorul casei aduc impresii proaspete și atractive și vă ajută să mențineți aerul curat. Folosiți flori de cameră care sunt ușor de întreținut, cum ar fi ferigile estetice. Încercați să faceți ceva neconvențional, cum ar fi un terariu pe bază de plante sau o coroană de trandafiri și ierburi. Florile dau casei un strop de dispoziție naturală, o atmosferă parfumată și liniștitoare.

Magia luminii

Lăsați soarele să vină în vizită. Uitați de draperii. Soarele are un efect benefic asupra noastră, de ce să nu-l chemăm la noi acasă. Dacă aveți ferestre mai mici și o lipsă de lumină, puteți folosi oglinzi pe care le puteți așeza vis-a-vis de ferestre. Acest lucru va face ca camera să pară mai mare și va înmulții lumina naturală

Decorațiuni naturale

Nu vă fie frică să decorați interiorul ca niște copii – folosind comori pe care le găsiți în grădină sau pe care le aduceți de pe drum. Pietrele, scoicile, ramurile vor adăuga caracter camerei. Accesoritați cu aceste suveniruri fotografiile din locurile respective. Apoi, puteți lua oricând o gură de aer și vă puteți arunca în amintirile fericite.

 

Mirosul este important

Ceea ce face casa acasă este, de asemenea, mirosul ei. Dacă doriți să aduceți un parfum plăcut interiorului, atunci este cel mai bine să folosiți flori, ierburi uscate, uleiuri esențiale, ace sau decorațiuni potpourri. Foarte interesant poate arăta, de asemenea, și lemnul uscat de măr, pe care se poate turna ulei aromatic. Veți obține un accesoriu parfumat pentru a decora raftul sau chiar noptiera.

Texturi naturale

Înconjurați-vă cu elemente naturale, cum ar fi podelele de bambus acoperite cu covor de cânepă și un fotoliu din răchită. Utilizați prosoape și lenjerie de pat care sunt ecologice, în nuanțe naturale de albastru, verde sau galben. Puteți alege chiar și accesorii de bucătărie sau de baie inspirate de natură. Numai texturile vor conferi interiorului acel finisaj perfect. Recompensa va fi nu doar un o locuință reprezentativă, ci și o fundație la care veți fi fericiți să vă întoarceți.

Comments to: 6 sfaturi despre cum să dobândiți natura în spațiul interior

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *