Nu toată lumea este destul de norocoasă să locuiască într-o casă cu grădină. Chiar și în oraș puteți să vă bucurați cu stil de vară atunci când știți cum să faceți asta. Faceți din balconul dumneavoastră propriul mic colț de rai pentru vară. Chiar și un spațiu mic poate fi folosit pentru o oază încântătoare de liniște. Încearcați sfaturile noastre. Și băutul unei cafele va fi o bucurie, la fel ca și serile petrecute cu un pahar de vin în mână. Bucurați-vă total de orașul dumneavoastră – în fiecare zi.

Dăruiți-vă verdeață

Verde – o culoare care are puterea unică de a calma, precum și de a armoniza. Plantele verzi nu trebuie să lipsească de pe balcon sau de pe terasă. Doar pentru că răcoresc și revigoreaza perfect locul – iar griul urban nu va avea nici o șansă! Și că nu aveți timp să vă îngrijiți de atâta verde sau nu stiți cum? Atunci încercați cel puțin câteva plante artificiale – aici, aveți grijă, nu toate plantele artificiale arată natural, alegeți-le pe cele care seamănă cu plantele vii pentru a avea același efect ca și florile proaspete.

Așezați-vă o secundă

Imaginați-vă colțul ideal în care să vă bucurați de o ceașcă de cafea sau de un moment cu cartea în mână. Cum arată locul de odihnă potrivit? Încercați să îl vizualizați și pe balconul dvs. Este posibil? Încape totul? Nici măcar spațiul mic nu trebuie să piardă un loc de odihnă plăcut. Există seturi de lemn sau de metal pentru balcon, tabureți plăcuți sau, ca o alternativă, perne. Și ce ar fi să încercați mai multe tipuri dintr-o dată? Chiar și balconul dvs. poate părea răcoros atunci când vă puneți ideile și dispoziția dvs. actuale în decorarea lui. Fiecare scaun diferit? De ce nu, chiar și lucrurile vechi sau diferite au magia lor.

Pentru ca momentele dumneavoastră să fie magice

Nu uitați să accesorizați balconul cu tot ceea ce va face momentele petrecute aici să fie de neuitat. Iluminarea balconului sub forma lămpilor, lanternelor sau a beculețelor LED nu trebuie să lipsească. Pentru confort sporit, este important să aveți la îndemână o cutie sau un coș, unde să aveți echipamentul pentru vreme mai rece – cum ar fi pături și perne de rezervă. În cele din urmă, uitați-vă la balcon și gândiți-vă dacă nu doriți să adăugați o anumită atingere specială. Puteți adăuga un vechi radio, o statuie, o vază sau un covor.

Comments to: Începeți sezonul de vară – chiar și pe balcon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *