Este legat de eleganță, ostentație și lux. Unul dintre materialele care a fost folosit de-a lungul timpului în interioare este nemuritoarea marmură. Podele, dale, vase, decorațiuni, corpuri de iluminat și mese de lucru. Ea aduce spațiului un spirit nobil și tocmai de accea este așa de populară chiar și astăzi. Și dumneavoastră vă puteți bucura de acest material.

Visul de marmură

Sunteți încântați de aspectul unic al marmurei? Nu trebuie să plătiți sume exorbitante pentru ca interiorul dumneavoastră să câștige acel aspect perfect pe care acest material fabulos i-l va da. Uneori este suficient să adăugați un detaliu atent gândit, un accesoriu sau element care se potrivește camerei și care îi oferă un aspect perfect. Și nu trebuie întotdeauna să alegeți marmură adevărată. Prin urmare, diferitele posibilități oferă diferite variații pentru utilizarea marmurei în interior. Aveți curaj să încercați acest material?

Este marmură artificială?

Nici vorbă, interiorul decorat cu marmură artificială nu va pierde nimic din esența sa estetică. Este o marmură produsă industrial, care formează din ce în ce mai des interiorul clădirilor reprezentative sau al locuințelor private. Nu este cea mai ieftină opțiune de a obține rezultate perfecte, dar asta doar pentru că producția este complicată și, prin urmare, și costisitoare. Cu toate acestea, este o oportunitate de a da interiorului cu o patină de marmură. Printre avantajele acestui tip de material se numără durabilitatea acestuia.

Inspirația zboară

Un alt material care poate fi folosit pentru aspectul său unic este marmura turnată. Desenul și durata de viață a acestuia îl fac un element ideal pentru amenajarea halei de intrare, a intrării în hol, a spa-ului domestic și a băii sau bucătăriei. De asemenea, are proprietăți termice bune, și acesta este un avantaj. Cum este fabricată? Sunt folosite în producția ei calcaruri micronizate, rășini poliesterice, nisipuri de sticlă și coloranți esențiali. Amestecul rezultat este turnat în forme speciale. Datorită adăugării culorii, puteți alege dintr-o varietate de nuanțe de culoare și vă puteți bucura de aspectul unic pe care îl aduce în interior.

Albul clasic

Chiar și cu toate variantele de culoare ale marmurei, cea mai populară este în continuare cea albă. Dă un aspect extrem de curat și elegant camerei, fie că este vorba de cea lucioasă sau de plăcuta marmură mată. Deși la prima vedere poate părea rece, este suficient să adăugați accesorii din alamă, cupru sau aurite pentru a crea impresii mai calde sau, pe de altă parte, accesorii argintii, pentru a menține o senzație ușoară de iarnă.

Fiți originali

Vreți să vă diferențiați? Puteți face asta. Marmura are forme diferite. Dacă sunteți în pas cu tendințele, aveți posibilitatea să alegeți și plăci de plastic texturate. Acestea le puteți decora un model imprimat, cum ar fi cel floral sau cu ornamente geometrice. Iar aceste combinații merg perfect cu interioarele minimaliste, unde pot deveni cu ușurință un punct de reper al spațiului.

Încercați magia marmurei

Nu întotdeauna vă puteți da seama la prima vedere dacă acest material este potrivit pentru dvs. La început folosiți cel puțin un element pentru a decora spațiul. Biroul poate fi decorat cu siguranță cu o lampă cu bază de marmură sau cu o vază. Lăsați-vă fermecați, pentru că acest material unic va acționa asupra tuturor celor care intră în casa dumneavoastră.

Comments to: Atingerea luxului de marmură

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *