Inspirație

InspirațieSfaturi și trucuri

Ferestrele solare

Resursele naturale sunt un izvor continuu de inspirație și soluții pentru viețile noastre și, folosite corect, ne pot ajuta să trăim și mai sustenabil și mai economic. Panourile solare sunt deja o opțiune cunoscută, însă nu foarte simplu de ales, mai ales atunci când locuiești într-o clădire cu multe alte apartamente.

Inspirație

Amenajarea camerei copilului în stil Montessori-modern

Principii mai vechi, ilustrate și explicate de Maria Montessori acum un secol, au avut parte de expunere și popularitate în ultimii ani. Unele familii au decis să le aplice ca la carte, intens și constant, alții au ales doar idei care să le servească drept inspirație. Între timp, o parte dintre aceste idei au intrat ca entitate separată în atenția publicului larg, iar producătorii de mobilă și jucării s-au întrecut și ei în a se plia pe cerințele publicului, adaptate la trendurile actuale în materie de design.

Inspirație

Care sunt tendințele în materie de bucătării pentru anul 2018?

În ultimii ani, culorile albe și crem au dominat bucătăriile. Dar această tendință dispare încet și la modă ajung culorile mult mai intense. Albul steril a fost înlocuit anul acesta de culori pe care nu le-ați fi căutat pentru bucătăria dumneavoastră cu câțiva ani în urmă.

Bucătăria intens colorată în nuanțe închise, plină de culoare, dă un aspect de lux și elegantă. Vă puteți juca minunat aici cu corpurile de iluminat și iluminarea de sub mobilă. În plus, în contrast cu accesoriile, lasă un aspect foarte atemporal. Dacă doriți să vă distingeți, să descoperiți neașteptatul și să fiți la modă, alegeți nuanțele de prună.

Inspirație

6 sfaturi despre cum să dobândiți natura în spațiul interior

Indiferent dacă este vorba de mirosul de pin, de sunetul spargerii valurilor de mal sau de sentimentul de a merge desculț prin iarbă, natura are o putere unică de a ne calma și de a ne împrospăta mintea. În Japonia, este binecunoscută practica băilor în pădure – oamenii se conectează din nou la natură prin petrecerea timpului liber în pădure, iar acest lucru face chiar parte din programul național japonez de sănătate. Deși nu există nici un substitut pentru o adâncă inspirație și expirație a aerului din mijlocul naturii, putem aduce acasă câteva din beneficiile naturii, adăugând în interior atingerea sa . Iată câteva modalități de a vă revigora simțurile, de a vă ușura mintea și de a armoniza interiorul.

Inspirație

Atingerea luxului de marmură

Este legat de eleganță, ostentație și lux. Unul dintre materialele care a fost folosit de-a lungul timpului în interioare este nemuritoarea marmură. Podele, dale, vase, decorațiuni, corpuri de iluminat și mese de lucru. Ea aduce spațiului un spirit nobil și tocmai de accea este așa de populară chiar și astăzi. Și dumneavoastră vă puteți bucura de acest material.