Dormitorul este un loc ce nu este doar zonă intimă. Se întâmplă adesea să fie un sanctuar și un colț liniștit, deci nu e de mirare că majoritatea dintre noi îl decorează cu dragoste. Cum să obțineți și mai multă armonie și dragoste în el? Avem 4 sfaturi pentru a vă crea o oază minunată de liniște din dormitor.

Sfat numărul 1: Lumina

Lumina slabă poate susține atmosfera caldă de seară a camerei. Dacă aveți doar o lampă de plafon în dormitorul dvs., atunci nu ezitați să adăugați mai multe. Nu trebuie să lipsească o lampă practică de noapte, care poate fi așezată pe noptieră. Cu toate acestea, pentru a da carisma dormitorului dumneavoastră, puteți folosi, de asemenea, lumânări sau lămpi suspendate. Lămpile cu lanț pot provoca o dispoziție unică în dormitor. Alegeți tonuri mai calde de iluminare. Patul sau chiar spătarul patului îl puteți decora cu beculețe LED. Rezultatul vă va uimi!

Sfatul numărul 2: Textilele

O mare parte din starea de spirit în dormitor o dau, bineînțeles, produsele textile. Uneori este suficientă schimbarea lenjeriei de pat și tonul general se schimbă. Nu este vorba însă numai de așternuturi. Puteți adăuga romantism în dormitorul dvs. folosind perdele, pături calduroase sau cuverturi pentru pat și nici pernele decorative nu ar trebui sa lipsească. Textilele nu trebuie să fie asortate, ba dimpotrivă, încercați să decorați ușor cu un contrast moderat. În timp ce unele dintre piesele textile al dormitorului pot fi simple atât în culori cât și în model, restul poate juca motivul pe care l-ați ales pentru dormitor.

Sfatul numărul 3: Confort

Moliciunea și confortul nu sunt niciodată suficiente în dormitor. Și dacă aceste sentimente lipsesc, atunci puteți face dormitorul mai confortabil folosind covoare sau blană. Covorașele din pat înconjoară partea cea mai folosită din dormitor, care, desigur, adaugă la confort camerei. Blana, artificială sau autentică, este foarte moale și, prin urmare, ajută la confortul stării de spirit. Ce putem face apoi cu blana? O puteți arunca cu ușurință peste un fotoliu, peste pat sau o puteți folosi în locul spătarului tradițional al patului. Și nu veți greși nici în cazul în care preferați să o folosiți doar ca pe un covor stufos.

Sfatul numărul 4: Personalitatea

În cele din urmă, nu uitați să adăugați propria dvs. personalitate dormitorului. Selectați accesoriile după stilul propriu. Puteți adăuga câteva fotografii personale înrămate, dacă doriți să aveți amintirile în apropierea dvs. Tendințele sunt, în egală măsură, imagini, fotografii, tapiserii sau decorațiuni macrame. Puteți decora chiar și cu o bucată de lemn. Un buștean sau o ramură, lemnul poate face minuni. Nu vă fie frică să folosiți în dormitor stilul pe care vi-l imaginați. Dați o notă de luminozitate nobilă folosind accesorii metalice, fie ele aurite sau arămite. Și încă nu știți ce să faceți? Scrieți câteva cuvinte care descriu dormitorul ideal. Imediat ce le veți scrie vă veți da seama cum arată dormitorul perfect pentru dumneavoastră.

Comments to: 4 sfaturi despre cum să obțineți o atmosferă romantică în dormitor

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *