În ultimii ani, culorile albe și crem au dominat bucătăriile. Dar această tendință dispare încet și la modă ajung culorile mult mai intense. Albul steril a fost înlocuit anul acesta de culori pe care nu le-ați fi căutat pentru bucătăria dumneavoastră cu câțiva ani în urmă.

Bucătăria intens colorată în nuanțe închise, plină de culoare, dă un aspect de lux și elegantă. Vă puteți juca minunat aici cu corpurile de iluminat și iluminarea de sub mobilă. În plus, în contrast cu accesoriile, lasă un aspect foarte atemporal. Dacă doriți să vă distingeți, să descoperiți neașteptatul și să fiți la modă, alegeți nuanțele de prună.

Purpuriul și nuanțele de ocean sunt cu siguranță în top

Numărul unu pentru anul 2018 este violetul intens. Această culoare se poartă atât mată și cât și lucioasă. Lasă o senzație atemporală în combinație cu elemente metalice și piatra naturală. Culoarea purpuriu este în bucătărie prea mult pentru dumneavoastră? Nu veți da greș nici folosind culorile oceanului. Se accesorizează perfect în combinație cu lemnul. Dă un aspect ușor și elegant bucătăriei.

Dacă nuanța de prună este un pic cam prea exagerată pentru dumneavoastră, puteți alege lavanda și fuchsia. Sunt culori care se potrivesc cu stilul provensal și care plac tuturor iubitorilor Franței. În interior lasă un aspect foarte delicat și romantic. V-a vrăjit natura și iubiți elementele pământești? Culoarea salvie verde din varianta mată este ca și făcută pentru dumneavoastră. Merge excelent cu accesorii întunecate. Această culoare și-a făcut loc printre tendințe încă de anul trecut. Cererea din acest an pentru această culoare este așteptată să crească.

Contrastul intră în vigoare

Culoarea neagră oferă interioarelor o notă de lux. Credeți că este un pic cam exagerată? Combinată cu suprafețe și accesorii albe sau cu lemn deschis la culoare este maiestuoasă, elegantă și atemporală. Ideală pentru un apartament mobilat modern. Culoarea neagră ca tendință pentru 2018 a fost marcată de doi producători de vopsele și lacuri. Dă interiorului o notă de dramatis și, în combinațiile potrivite, arată foarte luxos. Mai ales versiunea lucioasă a acestei culori.

Utilizarea perfectă a fiecărui colț

Anul acesta accentul se pune pe curățenia și spațiul deschis și bine organizat. Numărul minim de decorațiuni, spațiile goale și dispozitivele multifuncționale vă asigură că în bucătărie vă veți simți liberi și fără restricții. Spațiile de depozitare proiectate inteligent vă vor ajuta și ele în acest sens.

Scopul este de a ascunde confortabil totul în dulapuri. Mulți producători oferă sisteme de stocare moderne. Acestea folosesc fiecare spațiu liber și sunt create astfel încât căutarea să fie cât mai rapidă cu putință. Minimalismul merge mână în mână cu caracterul practic. În trend sunt capacele cu mânere detașabile, care vă ajută să economisiți mult spațiu. Datorită designului lor colorat, nu vă veți plictisi în bucătărie. De asemenea, sunt potrivite atât pentru gătitul pe plita aragazului, cât și în cuptor.

Comments to: Care sunt tendințele în materie de bucătării pentru anul 2018?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *