O încăpere a casei adesea neglijată când vine vorba de stil este baia, dar cu doar câteva piese elegante, poți da băii tale un aer proaspăt și nou.

Înlocuirea decorului de baie este una dintre cele mai accesibile modalități de a da un nou aspect băii tale. În plus, există o gamă variată de decorațiuni deosebite și accesibile, din care vă puteți alege modele preferate, care să se integreze perfect în stilul băii. Iată căteva idei din care vă puteți inspira.

Sursa: shutterstock.com

Tăvi 

Tăvile sunt un accesoriu minunat pentru orice încăpere. Acestea creează baza perfectă pentru un aranjament stilizat – făcând instantaneu ca o colecție de obiecte mici să arate ca un decor realizat cu grijă.

Există o mulțime de stiluri și materiale de tăvi, cum ar fi lemn, marmură, bambus și metal, așadar veți găsi cu siguranță modelul ideal care să se potriveasca perfect in baia voastră.

Recipient pentru săpun 

În zilele noastre recipientele pentru sapun sunt adevărate piese de decor fiind nelipsite din orice baie. Așadar, dacă îți decorezi baia indiferent de bugetul de care dispui îți sugerez să alegi un model deosebit pentru a da un aspect aparte băii tale. Luați în considerare si cumpărarea unui suport pentru periuțele de dinți care să se asorteze cu recipientul pentru săpun sau cu restul accesoriilor de pe blat. 

Ghivece cu plante

Plantele sunt o idee bună în orice încăpere a casei – mai ales în baie. Fie că este vorba de o plantă mica în ghiveci pe lavoar, un ghiveci independent lângă cadă sau un ghiveci suspendat, chiar nu poți da greș!

Sursa: shutterstock.com

Prosoape

Poate sunt persoane care nu consideră că prosoapele pot fi accesorii decorative pentru baie, pentru mine sunt. Adăugați un strop de culoare și confort spațiului dvs. cu prosoape cu model, texturate sau colorate. Schimbarea prosoapelor și a covorașului de baie este una dintre cele mai simple modalități de a vă împrospăta baia. Pentru un aspect aparte, puteți încerca diferite tehnici de pliere a prosoapelor. 

Sursa: shutterstock.com

Lumânări

Atunci când ard, lumânările oferă iluminare ambientală și degajă un parfum plăcut în întreaga încăpere, iar când nu ard, sunt o piesă de decor fabuloasă pentru orice baie, chiar și una mică. Acestea sunt perfecte pentru a fi așezate pe lavoar sau langă cadă – pentru a fi pregatite pentru o baie relaxantă.

Sursa: shutterstock.com

Raft pentru baie

Este un corp de mobilier cu rol decorativ dar și practic. Îl puteți așeza în apropierea căzii pentru a ține produsele de corp, lumânarile și alte obiecte pe care le vreti la îndemână. De asemenea, puteți pune coșuri țesute și coșuri din pânză, acestea fiind perfecte pentru a stoca și organiza obiectele din baie. Puteți pune în ele prosoape împăturite sau rulate, role suplimentare de hârtie igienică, accesorii pentru păr, articolele de toaletă și orice alte obiecte de care aveți nevoie în baie.

Comments to: Ce accesorii nu trebuie să  lipsească  din decorarea băii?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *